Megtámadtak egy védőnőt Balmazújvárosban, mert az jelentette, hogy rosszul bánnak egy babával

A nyílt utcán, bottal esett neki a nőnek a férfi, akit azóta is keres a rendőrség. The post Megtámadtak egy védőnőt Balmazújvárosban, mert az jelentette, hogy rosszul bánnak egy babával first appeared on 24.hu.

Megtámadtak egy védőnőt Balmazújvárosban, mert az jelentette, hogy rosszul bánnak egy babával

Keresi a rendőrség Nagy Istvánt, aki sokadszorra nem jelent meg a bíróságon, miközben azzal vádolják, hogy tavaly Balmazújvárosban, a nyílt utcán bottal támadt rá egy védőnőre – derült ki az RTL Híradójából. A vádlott azért dühödött fel, mert a védőnő korábban jelentette a gyámügynek, hogy a férfi és az élettársa rosszul gondoskodnak a csecsemőjükről, emiatt a gyermek nevelőszülőkhöz került.

A történtek idején a védőnő egy másik környékbeli családnál tett látogatást. A pár női tagja nyilatkozott a híradónak, ő elmondta, hogy már épp kísérték ki a nőt az utcára, amikor a vádlott kirtontott az egyik szomszédos házból egy bottal a kezében. A kapu előtt akarta fejbe verni az áldozatát, aki bár a kezével védeni tudta magát, így sem tudott talpon maradni.

A híradónak nyilatkozó nő elmondta, hogy az ő párja, Pisti vetett véget a bántalmazásnak, odaállt a védőnő elé és megvédte őt a támadótól. Ezután a nőt visszakísérték a házba, borogatást raktak a kezére, majd hívták a mentőket. Velük együtt nem sokkal később érkezett a rendőrség is. A védőnő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérletével vádolja Nagy Istvánt, akinek a körözési fotója a rendőrség honalpján is fent van.

The post Megtámadtak egy védőnőt Balmazújvárosban, mert az jelentette, hogy rosszul bánnak egy babával first appeared on 24.hu.