Friss felvétel jött Szulák Andreáról, ezen már tisztán látni…

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Szulák Andrea váratlanul lebetegedett. A színésznőt egyik kollégája helyettesítette a színházban, hiszen nagyon nem volt jól. Közösségi oldalán akkor pedig úgy fogalmazott, hogy “Az élet most jól behúzta a kéziféket.”   Mit lehet most tudni Szulák Andrea állapotáról? Korábban ő maga erősítette meg, hogy hamarosan újra színpadra áll. Ezek szerint már meggyógyult […] The post Friss felvétel jött Szulák Andreáról, ezen már tisztán látni… appeared first on Tudasfaja.com.

Friss felvétel jött Szulák Andreáról, ezen már tisztán látni…

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Szulák Andrea váratlanul lebetegedett. A színésznőt egyik kollégája helyettesítette a színházban, hiszen nagyon nem volt jól. Közösségi oldalán akkor pedig úgy fogalmazott, hogy “Az élet most jól behúzta a kéziféket.”

 

Mit lehet most tudni Szulák Andrea állapotáról?

Korábban ő maga erősítette meg, hogy hamarosan újra színpadra áll. Ezek szerint már meggyógyult a színésznő. Most pedig a betegsége után mutatott egy friss felvételt is, amin már tisztán látszik mennyire jól néz ki.

Semmi nyoma már a rosszullétnek, az a mosoly pedig a Pécsi Nemzeti Színház társulatával mindent elárul.

“Visszatértem????????????!!! Hálásan köszönöm a csodálatos pécsi közönségnek a fantasztikus fogadtatást, és drága kollégáimnak a szeretetet! @zsoltlipics igazgató úrnak az EMBERSÉGÉT!Nagyon szeretlek Titeket!!!” – írja közösségi oldalán Szulák Andrea.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szulák Andrea (@szulakandrea_official) által megosztott bejegyzés

The post Friss felvétel jött Szulák Andreáról, ezen már tisztán látni… appeared first on Tudasfaja.com.